CZEKOLADOWA POKUSA
Baza tortu: Naked Cake + czekolada (biała, ciemna).
Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):
- dekoracja z kwiatów cukrowych: róże, frezje;
- dekoracja z kwiatów żywych: róże, goździki;
- dekoracja z kwiatów cukrowych + para młoda - topper czarny;
- dekoracja z kwiatów żywych + para młoda - topper czarny;
- dekoracja z kwiatów cukrowych + para młoda biała;
- dekoracja z kwiatów żywych + para młoda biała;
- dekoracja z kwiatów cukrowych + obrączki: złote, srebrne, białe;
- dekoracja z kwiatów żywych + obrączki: złote, srebrne, białe;
dostępne kolory kwiatów cukrowych:
- róża: białe, ecru, niebieskie, różowe, czerwone, bordowe, brązowe, fioletowe;
- frezja: różowe, białe.
Dostępne ilości pięter: 2, 2*, 3, 4, 5.
Torty weselne typu ,,Naked cake’’ wysokość piętra 9 cm (stelaż ukryty wewnątrz tortu) wszystkie piętra tortu muszą mieć jeden smak.
Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski, cytrynowy, brzoskwiniowy, śmietankowy.
Dostępne smaki tortu na bazie kremu: czekoladowy, kawowy, orzechowy.
*Tort może zawierać elementy niejadalne tkj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki.
**Tort może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.