Torty weselne

SŁODKI CZAR

SŁODKI CZAR

SŁODKI CZAR

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: mix fioletowe, różowe, miętowe;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Stały element tortu: wstążka z cyrkoniami.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

KRYSZTAŁOWY UROK

KRYSZTAŁOWY UROK

KRYSZTAŁOWY UROK

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe, miętowe, różowe, fioletowe, ecru;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Stały element: wstążka i inicjały z cyrkoniami rozłożone na piętrach.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

MIŁOSNY DUET

MIŁOSNY DUET

MIŁOSNY DUET

 

Baza tortu: biała.

Dostępne kolory pięter: biały, miętowy, różowy, fioletowy, czarny, ecru.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   kwiaty: anemon;
  •   dostępne kolory kwiatów: biało-miętowe, biało-różowe, biało-fioletowe, biało-czarne, biało-ecru;

 

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

SŁODKI PREZENT

SŁODKI PREZENT

SŁODKI PREZENT

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże;
  •   dostępne kolory kwiatów, serc i napisów: różowe, fioletowe, czerwone, ecru, szare;
  •   obrączki: srebrne, białe;
  •   dostępny kolor wstążki: szary.

 

Dostępne ilości pięter: 3, 4.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt kwadratowy, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 40-50 porcji;
  •   3 piętra 70-90 porcji;
  •   4 piętra 90-110 porcji.

 

MIŁOSNY TANIEC

MIŁOSNY TANIEC

MIŁOSNY TANIEC

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: storczyki;
  •   dostępne kolory kwiatów, serc i koronki: różowe, fioletowe, czerwone, ecru, szare;
  •   obrączki: srebrne, białe;

 

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej , jednopiętrowy na tablecie, wysokość tortu około 7 cm. Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

Dostępne wielkości tortu:

  •   20*30 cm – 20-25 porcji
  •   30*40 cm – 30-40 porcji
  •   60*40 cm – 70-80 porcji
  •   120*80 cm – 150-160 porcji.

 

PUZZLOWY SPACER

PUZZLOWY SPACER

PUZZLOWY SPACER

 

Baza tortu: biała, fioletowa

Dekoracja pierwszego piętra: puzzle

  •   para młoda: biała;
  •   obrączki: srebrne, białe, złote;
  •   kwiaty: róże.

 

Dostępne kolory kwiatów: białe, fioletowe, różowe, pomarańczowe.

ostępne kolory koronki i wstążek z kokardą: różowe, fioletowe, białe, pomarańczowe.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt kwadratowy, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 40-50 porcji;
  •   3 piętra 70-90 porcji;
  •   4 piętra 90-110 porcji.

 

RÓŻANA PIĘKNOŚĆ

RÓŻANA PIĘKNOŚĆ

RÓŻANA PIĘKNOŚĆ

 

Baza tortu: biała, ecru.

Dekoracja pierwszego piętra: róże.

Dostępne kolory kwiatów: ecru, fioletowe, różowe, czerwone;

Dostępne kolory koronki i kokardy: różowe, fioletowe, brązowe, czerwone, zielone.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

FIOLETOWY CZAR

FIOLETOWY CZAR

FIOLETOWY CZAR

 

Baza tortu: biała, fioletowa

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże;
  •   obrączki: srebrne, białe, złote;
  •   stały element tortu: srebrna cyrkonia na dolnym piętrze.

 

Dostępne kolory kwiatów: białe, fioletowe, różowe.

Dostępne kolory wstążek z kokardą: biały.

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt kwadratowy, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 40-50 porcji;
  •   3 piętra 70-90 porcji;
  •   4 piętra 90-110 porcji.

 

KWIAT MIŁOŚCI

KWIAT MIŁOŚCI

KWIAT MIŁOŚCI

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże;
  •   dostępne kolory kwiatów: żółty, czerwony, bordowy, granatowy, niebieski, pudrowy róż, biały, różowy, ecru, złoty, fioletowy;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: brzoskwiniowy, truskawkowy, cytrynowy, śmietankowy, czarny las, pomarańczowy, czekoladowy, firmowy, królewski, węgierski, alpejski, rafaello, ciasteczkowy, pralinowy, truflowy, chałwowy.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: węgierski, alpejski, siateczkowy, pralinowy, truflowy, chałwowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny obrabiany śmietaną, kształt kwadratowy, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 40-50 porcji;
  •   3 piętra 70-90 porcji;
  •   4 piętra 90-110 porcji.

 

SERCE MIŁOSNE

SERCE MIŁOSNE

SERCE MIŁOSNE

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja tortu (do wyboru):

  •   inicjały: białe, miętowe, różowe, fioletowe;
  •   kwiaty: róże, goździki;
  •   dostępne kolory kwiatów: miętowy, różowy, filetowy, bordowy, niebieski, ecru, złoty, żółty, czerwony;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: królewski.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, kształt serce, jednopiętrowy na tablecie. Wysokość jednego piętra około 7 cm.

Dostępna wielkość tortu:

  •   50-60 porcji.

 

PERŁA MIŁOŚCI

PERŁA MIŁOŚCI

PERŁA MIŁOŚCI

 

Baza tortu: biała.

Stałe elementy: perła.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże;
  •   dostępne kolory kwiatów: biały, miętowy, różowy, fioletowy, niebieski;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne ilości pięter: 2, 3, 4, 5.

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: brzoskwiniowy, truskawkowy, cytrynowy, śmietankowy, czarny las, pomarańczowy, czekoladowy, firmowy, królewski, węgierski, alpejski, rafaello, ciasteczkowy, pralinowy, truflowy, chałwowy.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: węgierski, alpejski, ciasteczkowy, pralinowy, truflowy, chałwowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

TTort weselny obrabiany śmietaną, kształt okrągły, stelaż ukryty wewnątrz tortu. Piętra nakładane jedno na drugie, wysokość jednego piętra około 9 cm.

Dostępne wielkości tortu:

  •   2 piętra 20-30 porcji;
  •   2 piętra 30-40 porcji - tylko do wybranych tortów;
  •   3 piętra 60-80 porcji;
  •   4 piętra 80-100 porcji;
  •   5 pięter 100-130 porcji.

 

Dostępne średnice: Ø 15, Ø 20, Ø 25, Ø 30, Ø 35,

 

ŚMIETANKOWE SERCE

ŚMIETANKOWE SERCE

ŚMIETANKOWE SERCE

 

Baza tortu: biała.

Dekoracja pierwszego piętra (do wyboru):

  •   para młoda: biała;
  •   kwiaty: róże;
  •   dostępne kolory kwiatów: białe, różowe, fioletowe, bordowe, niebieskie, pudrowy róż, ecru, złote, żółte, czerwone;
  •   obrączki: białe, srebrne.

 

Dostępne ilości pięter: 3 (60-80 porcji).

Dostępne smaki tortu na bazie śmietany: brzoskwiniowy, truskawkowy, cytrynowy, śmietankowy, czarny las, pomarańczowy, czekoladowy, firmowy, królewski, węgierski, alpejski, rafaello, ciasteczkowy, pralinowy, truflowy, chałwowy.

Dostępne smaki tortu na bazie kremu: węgierski, alpejski, ciasteczkowy, pralinowy, truflowy, chałwowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

Możliwość udekorowania tortu żywymi kwiatami za dodatkową opłatą.

* tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

 

 

Tort weselny w masie cukrowej, piętra tortu rozłożone, kształt serce, wysokość jednego piętra około 7 cm.

 

O nas

Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.

Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 90 lat kolejni wlaściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.

Już prawie 100 lat cieszymy Wasze podniebienia ...

 

Kontakt

  Napisz do nas: zakrys@op.pl

  +48 52 334 37 35

   +48 533 559 711

ul. Świecka 17

ul. Kniejowa 14

89-500 Tuchola

Skontaktuj się