Bułka alpejska 60 g
Pieczywo pszenne z dodatkiem aromatycznego słonecznika i mąki grahamki. Doda nam energii na każdy poranek i dlatego jest wyśmienita. Kto posmakuje nie pożałuje.
Pieczywo pszenne z dodatkiem aromatycznego słonecznika i mąki grahamki. Doda nam energii na każdy poranek i dlatego jest wyśmienita. Kto posmakuje nie pożałuje.
Pieczywo pszenne o wydłużonym kształcie. Świetnie pasuje jako np. spód do zapiekanki , małe kromeczki do zupy czy kanapek.
Tradycyjne, wyśmienite pieczywo pszenne idealnie nadające się do przygotowania i skosztowania kanapek na śniadanie, i na wyjście z domu na dłużej.
Pieczywo pszenne z dodatkiem mleka przez co jest bardzo delikatna, a przez swój podłużny kształt jest wygodna w trzymaniu, nawet przez małe dzieci. Towarzyszący jej mak dodaje jeszcze lepszego posmaczku a dzięki dodanemu cukrowi mamy pyszny słodkawy smak.
Bułka pszenna, bardzo delikatna w smaku, aż rozpływa się w ustach. Wyborna bułka o lekko słodkawym smaku, posypana makiem, a jej małe kształty cieszą najbardziej dzieci.
Bułka pszenna, bardzo delikatna w smaku, aż rozpływa się w ustach. Wyśmienita bułka o lekko słodkawym smaku, posypana makiem. Najczęściej wybierana przez dzieci.
Bułka pszenna z dodatkiem pestek dyni. Dynia posiada dużo właściwości zdrowotnych a przy tym jest bardzo smaczna. Nie zawiera dużo kalorii z czego możemy się dodatkowo cieszyć kosztując ten produkt.
Pieczywo pszenne wzbogacone ziarnami: słonecznika, siemienia lnianego i sezamu. Ziarna te, w połączeniu z chrupiącą skórką i delikatnym, karmelowym wnętrzem, dodają niepowtarzalny smak i aromat naszym posiłkom.
Pieczywo pszenne z dodatkiem cukru i tłuszczu przez co jest miękkie i delikatne przez długi czas. Posypka w postaci sezamu nadaje charakterystyczny pyszny posmak, a margaryna pozwala na zapiekanie jej w wysokich temperaturach bez nadmiernego przesuszenia.
Pieczywo pszenne wyborowe (z dodatkiem cukru i tłuszczu) z dodatkiem jaj. Delikatne, lekko słodkawe ciasto drożdżowe wykończone pyszną kruszonką z dodatkiem prawdziwego masła.
Strona 1 z 2
Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.
Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 90 lat kolejni wlaściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.
Już ponad 100 lat cieszymy Wasze podniebienia ...
Napisz do nas: zakrys@op.pl
+48 52 334 37 35
+48 533 559 711
ul. Świecka 17
ul. Kniejowa 14
89-500 Tuchola