Torty dla dzieci

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 11

Tort okragły w masie cukrowej nr 11

Tort okragły w masie cukrowej nr 11

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 12

Tort okragły w masie cukrowej nr 12

Tort okragły w masie cukrowej nr 12

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 13

Tort okragły w masie cukrowej nr 13

Tort okragły w masie cukrowej nr 13

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 14

Tort okragły w masie cukrowej nr 14

Tort okragły w masie cukrowej nr 14

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 15

Tort okragły w masie cukrowej nr 15

Tort okragły w masie cukrowej nr 15

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 16

Tort okragły w masie cukrowej nr 16

Tort okragły w masie cukrowej nr 16

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 17

Tort okragły w masie cukrowej nr 17

Tort okragły w masie cukrowej nr 17

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 18

Tort okragły w masie cukrowej nr 18

Tort okragły w masie cukrowej nr 18

 

Wysokość piętra – 9 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 20 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 26 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 30 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 19

Tort okragły w masie cukrowej nr 19

Tort okragły w masie cukrowej nr 19

 

Wysokość piętra – 9 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 20 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 25 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 30 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

Tort okrągły w masie cukrowej Nr 20

Tort okragły w masie cukrowej nr 20

Tort okragły w masie cukrowej nr 20

 

Wysokość piętra – 7 cm.

 

Dostępne wielkości:

  • średni, średnica 22 cm (15-18 porcji)
  • duży, średnica 24 cm (20-24 porcji)
  • maxi, średnica 28 cm (28-30 porcji)

 

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie kremu: truskawkowy, cytrynowy, chałwowy, alpejski, truflowy, ciasteczkowy, węgierski, pralinowy, hiszpańska kawa, hiszpański orzech.

 

Dostępne smaki tortu w masie cukrowej na bazie śmietany: truskawkowy, królewski, szefa.

 

* Tort może zawierać elementy niejadalne tj. taśma z cyrkoniami, wykałaczki, druciki, itp.

* Ostateczne wizualne wykonanie tortu może nieznacznie różnić się od zaprezentowanego na zdjęciu.

* Czas realizacji tortów ze zdjęć: 7 dni (o możliwości szybszej realizacji prosimy o kontakt z działem dekoratornia)

* Torty pokazane na zdjęciach są tortami standardowymi.

* Istnieje możliwość realizacji tortu według wzoru klienta (po wcześniejszej konsultacji i akceptacji projektu przez Piekarnia Cukiernia Zakryś – dział dekoratornia). Czas realizacji 14 dni – torty takie są objęte dodatkową opłatą w zależności od stopnia pracochłonności ich wykonania.

* Zamawiając tort prosimy o podanie nazwy katalogu oraz numeru np. „Tort dziecięcy nr 1”

O nas

Piekarnia – Cukiernia „ZAKRYŚ” istnieje w Tucholi od 1919 roku.

Obecny właściciel Karol Zakryś jest czwartym pokoleniem kierującym firmą. Przez ponad 100 lat kolejni właściciele z pasją i zamiłowaniem do tradycji rozwijają działalność. Dzięki dużej różnorodności asortymentu, znakomitej jakości wyrobów, otwartości na nowe receptury i technologie oraz stale powiększającemu się gronu klientów firma ma od wielu lat ugruntowaną pozycję na rynku cukierniczo-piekarniczym.

Już ponad 100 lat cieszymy Wasze podniebienia...

 

Krótkie linki

Kontakt

  Napisz do nas: zakrys@op.pl

  +48 52 334 37 35

  +48 533 559 711

ul. Świecka 17

ul. Kniejowa 14

89-500 Tuchola

Skontaktuj się